Rapporter

Följande rapporter är tillgängliga:

Verifiera XMIT (MFC-modeller)
Rapporten Verifiera XMIT skriver ut en överföringsrapport från din senaste överföring.
Adressbok (MFC-modeller)
Adressboksrapporten skriver ut en lista i alfabetisk ordning över namn och nummer som finns i adressbokens minne.
Faxjournal (MFC-modeller)
Faxjournalen skriver ut en lista med information om de senaste 200 mottagna och sända faxmeddelandena. (TX betyder sändning, RX betyder mottagning)
Användarinställningar
Användarinställningsrapporten skriver ut en lista över aktuella inställningar.
Skrivarinställningar
Skrivarinställningsrapporten skriver ut en lista över aktuella skrivarinställningar.
Nätverkskonfiguration (Modeller med nätverksfunktion)
Nätverkskonfigurationsrapporten skriver ut en lista över aktuella nätverksinställningar.
Lista över utskriftsfiler
Listan över utskriftsfiler är en lista med teckensnitt och utskriftsmakron som lagrats i maskinen.
Trummans punktutskrift
Trummans punktutskrift är ett punktkontrollblad som hjälp när det är dags att rengöra trumman.
WLAN-rapport (För modeller med trådlös nätverksfunktion)
WLAN-rapporten skriver ut diagnosen av den trådlösa nätverksanslutningen.
Nummerpresentationshistorik (MFC-modeller)
Nummerpresentationshistoriken skriver ut en lista över tillgänglig samtalsinformation om de senaste 30 mottagna fax- och telefonsamtalen.
image

2-raders LCD-modeller

Använd alternativet Skriv ut rapport i inställningsmenyn för nummerpresentationen för att skriva ut nummerpresentationslistan.