Hem > Felsökning

Felsökning

Använd detta kapitel för att lösa typiska problem som du kan stöta på när du använder din Brother-maskin. Du kan själv åtgärda de flesta felen.

VIKTIGT

Kontakta Brothers kundtjänst eller din lokala Brother-återförsäljare för teknisk hjälp.

Om du använder tillbehör som inte är Brother-produkter kan utskriftskvaliteten, maskinvarans prestanda och maskinens pålitlighet påverkas.

(MFC-L2710DN/MFC-L2710DW)

Överför data till en annan faxmaskin eller till din dator innan du stänger av maskinen för att förhindra att den data du tagit emot försvinner från maskinens minne.

image

Gå till Brother Solutions Center på support.brother.com om du behöver hjälp.

Kontrollera först att:

• Maskinens nätkabel är korrekt ansluten och att maskinen är påslagen. imageimage Snabbguide
  • Allt skyddsmaterial har tagits bort. imageimage Snabbguide
  • Papperet har fyllts på korrekt i pappersfacket.
  • Gränssnittskablarna har anslutits till maskinen och datorn på rätt sätt eller att trådlös anslutning har aktiverats för både maskinen och din dator.
  • Fel- och underhållsmeddelanden

Fastställ problemet om du inte löste det genom att använda kontrollistan och imageimage Närliggande information