Hem > Mobil/Web Connect > Google Cloud Print > Översikt av Google Cloud Print

Översikt av Google Cloud Print

Relaterade modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Google Cloud Print är en tjänst som gör att du kan skriva ut på en skrivare som är registrerad på ditt Google-konto med hjälp av en nätverkskompatibel enhet (t.ex. en mobiltelefon eller dator), utan att behöva installera skrivardrivrutinen på enheten.

Om du vill skriva ut från Android™-appar måste du installera Google Cloud Print™-appen från Google Play™ Store.

image
  1. Utskriftsbegäran
  2. Internet
  3. Google Cloud Print
  4. Utskrift