Hem > Maskininställningar > Ändra maskininställningarna via kontrollpanelen > Vid händelse av strömavbrott (minneslagring)

Vid händelse av strömavbrott (minneslagring)

Dina menyinställningar lagras permanent och försvinner inte i händelse av strömavbrott.Tillfälliga inställningar (t.ex. kontrast, internationellt läge) försvinner.

• (MFC-L2730DW/MFC-L2750DW)

Under ett strömavbrott behåller maskinen datum och tid och programmerade faxjobb (t.ex. Fördröjt fax) i ungefär 60 timmar. Andra faxjobb i maskinens minne försvinner inte.
  • (MFC-L2710DN/MFC-L2710DW)

Under ett strömavbrott behåller maskinen datum och tid i ungefär två timmar. Faxjobb i maskinens minne försvinner.