Hem > Felsökning > Problem med telefon och fax > Ställ in detektering av kopplingston

Ställ in detektering av kopplingston

Relaterade modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Genom att ställa in kopplingstonen på [Avkänning] minskar pausen för avkänning av kopplingstonen.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryck på Menu (Menyn).
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Grundinställn.] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Rington] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att välja [Avkänning] eller [Ingen avkänning] och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Grundinställn.]>[Rington].
  2. Tryck på [Avkänning] eller [Ingen avkänning].