Hem > Fax > Ta emot ett fax > Inställningar för mottagningsläge > Registrera ett nummer i blockeringslistan

Registrera ett nummer i blockeringslistan

Relaterade modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Registrera nummer i blockeringslistan om du inte vill ta emot fax eller samtal från vissa nummer. Maskinen kan registrera upp till 100 fax- eller telefonnummer från nummerpresentationsminnet.

• Du måste beställa nummerpresentationstjänsten hos ditt lokala telefonbolag.
  • Numret som du vill registrera måste finnas i nummerpresentationsminnet.

Nummerpresentationsfunktionen är inte tillgänglig i vissa länder.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryck på image (FAX).
  2. Tryck på Menu (Menyn).
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Fax] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Antiskräpfax] och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Registrera] och tryck sedan på OK.

Maskinen visar numren i nummerpresentationsminnet.

image
    • För att ta bort ett nummer, väljer du image och trycker sedan på OK.
    • För att skriva ut blockeringslistan, väljer du [Skriv rapport] och trycker sedan på OK. Följ menyerna på skärmen.
  6. Tryck på image eller image för att visa det nummer du önskar och tryck sedan på OK.
  7. Tryck på image för att registrera numret.
    image
    För att avsluta utan att registrera numret, tryck på image.
  8. Tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Antiskräpfax].
  2. Tryck på [Registrera].
    image
    • För att ta bort ett nummer, väljer du [Ta bort] och trycker sedan på [OK].
    • För att skriva ut blockeringslistan trycker du på [Skriv rapport] och följande sedan menyerna på skärmen.
  3. Tryck på image eller image för att visa det nummer du önskar och tryck sedan på numret.
  4. Tryck på [Ja].
  5. Tryck på image.