Varumärken

BROTHER är antingen ett varumärke eller ett registrerat varumärke som tillhör Brother Industries, Ltd.

Microsoft, Windows, Windows Server, SharePoint, Internet Explorer, Outlook, PowerPoint, Excel, OneNote och OneDrive är antingen registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder.

Apple, Mac, Safari, AirPrint, AirPrint-logotypen, iPad, iPhone och iPod touch är varumärken som tillhör Apple Inc. och som är registrerade i USA och andra länder.

macOS är ett varumärke som tillhör Apple Inc.

App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc.

Nuance och PaperPort är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Nuance Communications, Inc. eller dess filialer i USA och/eller andra länder.

PostScript och PostScript 3 är antingen registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Adobe Systems Incorporated i USA och/eller andra länder.

Wi-Fi, Wi-Fi Alliance och Wi-Fi Direct är registrerade varumärken som tillhör Wi-Fi Alliance®.

WPA, WPA2, Wi-Fi CERTIFIED, Wi-Fi Protected Setup och Wi-Fi Protected Setup-logotypen är varumärken som tillhör Wi-Fi Alliance®.

Android, Gmail, Google Cloud Print, Google Drive, Google Chrome, Chrome OS och Google är varumärken som tillhör Google Inc. Användning av dessa varumärken sker med tillstånd från Google.

Mopria® och Mopria®-logotypen är registrerade varumärken och servicemärken som tillhör Mopria Alliance, Inc. i USA och andra länder. Obehörig användning är strängt förbjuden.

Mozilla och Firefox är registrerade varumärken som tillhör Mozilla Foundation.

Intel är ett varumärke som tillhör Intel Corporation i USA och/eller andra länder.

Evernote och Evernote Elephant-logotypen är varumärken som tillhör Evernote Corporation och används med licens.

Bluetooth® är ett registrerat varumärke som ägs av Bluetooth SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Brother Industries, Ltd. sker med licens.

WordPerfect är ett registrerat varumärke som tillhör Corel Corporation och/eller dess filialer i Kanada, USA och/eller andra länder.

Alla företag vars programvara nämns i denna handbok har ett programlicensavtal enligt egendomsprogrammet.

Alla varumärken och produktnamn från de företag som visas på Brothers produkter, relaterade dokument och annat material är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör deras respektive ägare.