Hem > Utskrift > Skriva ut från din dator (Windows) > Skriva ut ett dokument med BR-Script3-skrivardrivrutinen (PostScript® 3-språkemulering) (Windows)

Skriva ut ett dokument med BR-Script3-skrivardrivrutinen (PostScript® 3-språkemulering) (Windows)

Relaterade modeller:DCP‑L2550DN / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Med BR-Script3-skrivardrivrutinen kan du skriva ut PostScript®-data tydligare.

Du kan installera PS-drivrutinen (BR-Script3-skrivardrivrutinen) genom att starta Brother-installationsskivan, välja Anpassad i avsnittet Välj maskin och sedan markera kryssrutan PS-drivrutin.

1. Välj utskriftskommandot från ditt program.
  2. Välj Brother XXX-XXXX BR-Script3 (där XXXX är namnet på din modell) och klicka sedan på utskriftsegenskaperna eller egenskapsknappen.
    Fönstret för skrivardrivrutinen visas.
    image
  3. Klicka på fliken Layout, Papper/kvalitet eller Säker utskrift för att ändra grundläggande skrivarinställningar. (Endast tillgängligt för vissa modeller)
    Klicka på fliken Layout eller Papper/kvalitet och klicka sedan på knappen Avancerat... för att ändra avancerade utskriftsinställningar.
  4. Klicka på OK.
  5. Slutför utskriften.