Lagra snabbvalsnummer

Relaterade modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW
Du kan lagra åtta snabbvalsnummer på de fyra snabbvalsknapparna. För att komma åt snabbvalsnummer 5 till 8 håller du Shift intryckt samtidigt som du trycker på snabbvalsknappen.
  1. Tryck på image (FAX).
  2. Tryck på den snabbvalsknapp där du vill lagra numret.

Om ett nummer inte har sparats där, visar LCD-skärmen [Registrera nu?].

3. Tryck på image för att välja [Ja].
  4. Ange telefon- eller faxnumret (upp till 20 tecken) och tryck sedan på OK.
  5. Gör något av följande:
    • Ange namnet med de kombinerade siffer- och bokstavsknapparna (upp till 16 tecken) och tryck sedan på OK.

• Tryck på OK för att lagra numret utan namn.