Hem > Utskrift > Skriva ut från din dator (Mac) > Skriva ut ett dokument (Mac)

Skriva ut ett dokument (Mac)

1. Se till så att du fyllt på rätt pappersformat i pappersfacket.
  2. Från ett program, t.ex. Apple TextEdit, klickar du på menyn Arkiv och väljer sedan Skriv ut.
  3. Välj Brother XXX-XXXX (där XXXX är modellnamnet).
  4. Ange antalet kopior som önskas i fältet Exemplar.
  5. Klicka på popup-menyn Pappersstorlek och välj sedan pappersstorlek.
  6. Välj det alternativ för Riktning som stämmer med det sätt du vill att dokumentet ska skrivas ut.
  7. Klicka på popup-menyn för programmet och välj sedan Utskriftsinställningar.
    Alternativen för Utskriftsinställningar visas.
  8. Klicka i popup-menyn Papperstyp och välj sedan den papperstyp du använder.
  9. Ändra vid behov andra skrivarinställningar.
  10. Klicka på Skriv ut.