Hem > Mobil/Web Connect > Brother Web Connect > Hämta och skriva ut dokument med hjälp av Brother Web Connect > Hämta och skriva ut mallar från Brother CreativeCenter

Hämta och skriva ut mallar från Brother CreativeCenter

Relaterade modeller:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Brother CreativeCenter är inte tillgänglig i alla länder.
  1. Tryck på image eller image och visa [Kontur&Skanna].
    image
    • Ibland visas uppdateringar eller meddelanden om funktionerna för Brother Web Connect på LCD-skärmen. Läs informationen och tryck sedan på [OK].
    • Om information om Internetuppkopplingen visas på maskinens LCD-skärm ska du läsa informationen och trycka på [OK].
  2. Tryck på [Skriv ut "CreativeCenter"-mallar].
  3. Tryck på image eller image för att visa den kategori du önskar och tryck sedan på den.
  4. Välj den kategori du önskar igen.
  5. Välj den fil du önskar. Ange antalet kopior du vill skriva ut och tryck sedan på [OK]. Upprepa det här steget tills du har valt alla filer som du vill skriva ut.
  6. När du har valt alla de filer du vill skriva ut trycker du på [OK].
    image
    Om information om de rekommenderade utskriftsinställningarna visas på maskinens LCD-skärm ska du läsa informationen och trycka på [OK]. Tryck på [Ja] om du vill visa denna information igen.
  7. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra den här åtgärden.