Hem > Skanna > Skanna med Brother-maskinens skanningsknapp > Inaktivera skanning från din dator

Inaktivera skanning från din dator

Relaterade modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Du kan inaktivera möjligheten att skanna från din dator. Ställ in inställningen för borttagning av skanning via webbaserad hantering.
  1. Starta webbläsaren.

Ange ”http://maskinens IP-adress/” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress eller skrivarservernamn). Till exempel: http://192.168.1.2

Inget lösenord krävs som standard. Ange lösenordet om du tidigare har ställt in det och klicka på image.

2. Klicka på fliken Scan (Skanna).
  3. Klicka på menyn Scan from PC (Skanna från dator) i vänster navigationsfält.
  4. I fältet Pull Scan (Dragskanna) klickar du på Disabled (Avaktiverad).
  5. Klicka på Submit (Skicka).