Hem > Pappershantering > Pappersinställningar > Ändra inställningen för papperskontroll

Ändra inställningen för papperskontroll

När du slår på maskinens inställning för kontroll av storlek visas ett meddelande som frågar om du har ändrat pappersstorlek och papperstyp, när du tar bort ett pappersfacket.

Standardinställningen är På.

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryck på Menu (Menyn).
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Allmän inställ] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Fackinst.] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Kontrollera storlek] och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image eller image för att välja alternativet [] eller [Av] och tryck sedan på OK.
  6. Tryck på Stop/Exit (Stopp/Avbryt).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Allmän inställ]>[Fackinst.]>[Kontrollera storlek].
  2. Tryck på [] eller [Av].