Laste ned og skrive ut Brother CreativeCenter-maler

Beslektede modeller :MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Brother CreativeCenter er ikke tilgjengelig i alle land.
  1. Trykk på image eller image for å vise [Omriss&Skann].
    image
    • Noen ganger vises det oppdateringer eller kunngjøringer om Brother Web Connects funksjoner på LCD-skjermen. Les informasjonen, og trykk på [OK].
    • Hvis det vises informasjon om Internett-tilkoblingen på maskinens LCD-skjerm, leser du informasjonen og trykker på [OK].
  2. Trykk på [Skriv ut malene "Creative Center"].
  3. Trykk på image eller image for å vise ønsket kategori, og trykk deretter på den.
  4. Velg igjen kategorien du vil ha.
  5. Velg filen du vil ha. Skriv inn antall eksemplarer du vil skrive ut, og trykk deretter på [OK]. Gjenta dette trinnet til du har valgt alle filene du vil skrive ut.
  6. Når du har valgt alle filene du vil skrive ut, trykk på [OK].
    image
    Hvis det vises informasjon om anbefalte utskriftsinnstillinger på maskinens LCD-skjerm, leser du informasjonen og trykker på [OK]. Hvis du vil vise denne informasjonen igjen, trykk på [Ja].
  7. Følg skjerminstruksjonene for å utføre denne handlingen.