Hjem > Introduksjon til Brother-maskinen din > Oversikt over innstillingsskjerm

Oversikt over innstillingsskjerm

Beslektede modeller :MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Trykk på image for å vise gjeldende maskinstatus på LCD-skjermen.

Bruk Innstillinger-menyen til å få tilgang til alle innstillinger på Brother-maskinen.

image
  1. Fargetoner
    • Viser gjenværende tonerlevetid.
    • Trykk for tilgang til [Toner]-menyen.
  2. Magasininnstilling

Trykk for å endre papirstørrelsen og innstilling for papirtype.

3. Strømsparingsmodus
    Trykk for tilgang til [Økomodus]-menyen.
  4. Nettverk
    • Trykk for å sette opp en ny nettverkstilkobling.
    • En fire-nivåindikator på skjermen viser nåværende trådløse signalstyrke hvis du bruker en trådløs tilkobling.
  5. Wi-Fi Direct

Trykk for å sette opp en Wi-Fi Direct-nettverkstilkobling.

6. Alle innstillinger
    Trykk for tilgang til menyen med alle maskininnstillinger.