Hjem > Faks > Faksrapporter > Skriv ut en sendingsverifiseringsrapport

Skriv ut en sendingsverifiseringsrapport

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Du kan bruke sendingsverifiseringsrapporten som bevis på at du har sendt en faks. Rapporten viser mottakerens navn eller faksnummer, dato og klokkeslett for sendingen, sendingens varighet, antall sider som ble sendt og om sendingen var vellykket.

Sendingsverifiseringsrapporten har mange forskjellige innstillinger:

Skriver ut en rapport etter hver faks som du sender.

Til (+Bilde)

Skriver ut en rapport etter hver faks som du sender.

En del av faksens førsteside vises i rapporten.

Kun feil

Skriver ut en rapport hvis faksen ikke blir sendt på grunn av en overføringsfeil.

Kun feil er fabrikkinnstillingen.

Kun feil (+Bilde)

Skriver ut en rapport hvis faksen ikke blir sendt på grunn av en overføringsfeil.

En del av faksens førsteside vises i rapporten.

Av

Brother-maskinen skriver ikke ut noen rapporter etter sending av fakser.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Trykk på Menu (Meny).
  2. Trykk på image eller image for å vise [Faks]-alternativet og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Rapportinnstilling]-alternativet og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å vise [Sende rapport]-alternativet og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på image eller image for å vise alternativet [Kun feil], [KunFeil+Bilde], [Av], [Til (+Bilde)] eller [Til (+Bilde)], og trykk på OK.
  6. Trykk på Stop/Exit (Stopp/Avslutt).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks]>[Rapportinnstilling]>[Sende rapport].
  2. Trykk på image eller image for å velge alternativet du ønsker.
    Hvis du velger [På+Bilde] eller [Kun feil (+Bilde)] vil bildet ikke vises i sendingsverifiseringsrapporten dersom sending i sanntid står på [].
  3. Trykk på image.
    Hvis overføringen er vellykket, vises OK ved siden av RESULTAT i sendingsverifiseringsrapporten. Hvis overføringen ikke er vellykket, vises NG ved siden av RESULTAT.