Hjem > Papirhåndtering > Ikke-skannbare og ikke-skrivbare områder

Ikke-skannbare og ikke-skrivbare områder

Tallene i tabellen under viser maksimale ikke-skannbare og ikke-skrivbare områder fra kantene på de papirstørrelsene som det er mest vanlig å bruke. Disse målene kan variere avhengig av papirstørrelsen eller innstillingene i programmet du bruker.
image
image
Ikke forsøk å skanne, kopiere eller skrive ut på disse områdene. Utskriften vil ikke vise noe på disse områdene.

Bruk

Dokumentstørrelse

Topp (1)

Bunn (3)

Venstre (2)

Høyre (4)

Faks (sender)

Letter, Legal

3 mm

4 mm

A4

3 mm

(ADF)

1 mm

(Skannerglassplate)

3 mm

Kopiering *1

Letter, Legal

3 mm

4 mm

A4

3 mm

3 mm

Skanne

Letter

3 mm

3 mm

A4

3 mm

3 mm

Legal

3 mm

3 mm

Skriv ut

Letter, Legal

4,2 mm

4,2 mm

A4

4,2 mm

4,2 mm

en 1 til 1 kopi, og en kopi i 100 % dokumentstørrelse