Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Vilkår for bruk av Brother Web Connect > Installere Brother-programvare for å bruke Brother Web Connect

Installere Brother-programvare for å bruke Brother Web Connect

Beslektede modeller :MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Første gang du installerer Brother Web Connect, må du ha en datamaskin med tilgang til Internett og programvaren til Brother-maskinen må være installert.

For Windows:

Hvis du vil installere Brother-programvaren og koble maskinen til et trådløst eller kablet nettverk, kan du se Hurtigstartguide.

For Mac:

Når du skal installere Full driver- og programvarepakke, går du til modellens Nedlastinger-side på Brother Solutions Center på support.brother.com.