Laste ned og skrive ut med nettjenester

Beslektede modeller :MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Du finner mer informasjon om maler imageimage Beslektet informasjon

1. Trykk på image eller image for å vise alternativet [Nett].
  2. Trykk på [Nett].
    image
    • Hvis det vises informasjon om Internett-tilkoblingen på maskinens LCD-skjerm, leser du informasjonen og trykker på [OK]. Hvis du vil vise denne informasjonen igjen, trykk på [Ja].
    • Noen ganger vises det oppdateringer eller kunngjøringer om Brother Web Connects funksjoner på LCD-skjermen. Les informasjonen, og trykk på [OK].
  3. Trykk på image eller image for å vise tjenesten som er vert for dokumentet du vil laste ned og skrive ut. Trykk på navnet på tjenesten.
  4. Vil du logge på tjenesten, trykker du på image eller image for å vise kontonavnet, og deretter trykker du på det. Hvis skjermbildet for inntasting av PIN-kode vises, taster du inn den firesifrede PIN-koden og trykker på [OK].
    image
    • Avhengig av tjenesten kan det hende du må velge kontonavnet fra en liste.
  5. Trykk på [Last ned til utskr.].
  6. Trykk på image eller image for å vise ønsket mappe, og trykk deretter på det. Enkelte tjenester krever ikke at dokumentene lagres i mapper. For dokumenter som ikke er lagret i mapper velger du [Vis usorterte filer] for å velge dokumenter.
  7. Trykk på miniatyrbildet av dokumentet hvis du vil skrive det ut. Bekreft dokumentet på skjermen og trykk deretter på [OK]. Velg flere dokumenter du vil skrive ut (du kan velge opptil 10 dokumenter).
  8. Trykk på [OK] når du er ferdig.
  9. Følg skjerminstruksjonene for å utføre denne handlingen.