Hjem > Faks > Telefontjenester og eksterne enheter > Flerlinjetilkoblinger (PBX)

Flerlinjetilkoblinger (PBX)

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Vi anbefaler at du ber selskapet som monterte hussentralen om å koble til maskinen. Hvis maskinen skal kobles til et flerlinjesystem, foreslår vi at du ber installatøren om å koble enheten til den siste linjen på systemet. Dette forhindrer at maskinen blir aktivert hver gang systemet mottar telefonanrop. Hvis alle innkommende anrop skal besvares av en sentralbordoperatør, anbefaler vi at du setter mottaksmodus til [Manuell].

Vi kan ikke garantere at maskinen vil fungere som den skal under alle forhold når den er tilkoblet en hussentral. Eventuelle problemer med å sende eller motta fakser bør først rapporteres til selskapet som er ansvarlig for hussentralen.