Hjem > Feilsøking > Nettverksproblemer > Bruk reparasjonsverktøyet for nettverkstilkobling (Windows)

Bruk reparasjonsverktøyet for nettverkstilkobling (Windows)

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Bruk reparasjonsverktøyet for nettverkstilkobling for å reparere Brother-maskinens nettverksinnstillinger. Det vil tildele riktig IP-adresse og subnettmaske.
  • Windows 7/Windows 8/Windows 10

Du må logge deg på med administratorrettigheter.

• Kontroller at Brother-maskinen er slått på og at den er koplet til samme nettverk som datamaskinen din.
  1. Gjør ett av følgende:
    Alternativ
    Beskrivelse
    Windows 7

Klikk på image (Start) > Alle programmer > Brother > Brother Utilities.

Klikk på rullegardinlisten, og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på Verktøy i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Reparasjonsverktøy for nettverkstilkobling.

Windows 8/Windows 10

Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på Verktøy i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Reparasjonsverktøy for nettverkstilkobling.

image
    • Hvis Brukerkontokontroll -skjermen kommer opp, klikk Ja.
  2. Følg instruksene på skjermen.
  3. Kontroller diagnosen ved å skrive ut rapporten for nettverkskonfigurasjon eller siden med utskriftsinnstillinger.
    image

Reparasjonsverktøyet for nettverkstilkobling starter automatisk hvis du merker av Aktiver reparasjonsverktøy for tilkobling-alternativet i Status Monitor. Høyreklikk Status Monitor-skjermbildet og klikk deretter på Andre innstillinger>Aktiver reparasjonsverktøy for tilkobling. Dette anbefales ikke hvis nettverksadministratoren har angitt IP-adressen som statisk, ettersom dette automatisk vil endre IP-adressen.

Hvis riktig IP-adresse og subnettmaske fortsatt ikke er tildelt etter at du har brukt reparasjonsverktøyet for nettverkstilkobling, kan du spørre nettverksadministratoren om denne informasjonen.