Angi apparat-ID

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Still inn maskinen til å skrive ut apparat-ID og faksens dato og klokkeslett øverst på hver faks du sender.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Trykk på image (FAX (Faks)).
  2. Trykk på Menu (Meny).
  3. Trykk på image eller image for å vise [Grunn oppsett]-alternativet og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å vise [Apparatets ID]-alternativet og trykk deretter på OK.
  5. Angi faksnummeret ditt (opptil 20 sifre) med talltastaturet, og trykk deretter på OK.
  6. Angi telefonnummeret ditt (opptil 20 sifre) med talltastaturet, og trykk deretter på OK.
    Hvis telefon- og faksnummeret er det samme, skal du taste det samme nummeret igjen.
  7. Bruk talltastaturet til å angi navnet ditt (opptil 20 tegn), og trykk deretter på OK.
    image
    • For å angi tekst på maskinen imageimage Beslektet informasjon: Slik angir du tekst på Brother-maskinen

8. Trykk på Stop/Exit (Stopp/Avslutt).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Grunn oppsett]>[Apparatets ID]>[Faks].
  2. Angi faksnummeret ditt (opptil 20 sifre) med LCD-skjermen, og trykk deretter på [OK].
  3. Trykk på [Tlf.].
  4. Angi telefonnummeret ditt (opptil 20 sifre) med LCD-skjermen, og trykk deretter på [OK].
  5. Trykk på [Navn].
  6. Angi navnet ditt (opptil 20 tegn) med LCD-skjermen, og trykk deretter på [OK].
    image
    • Trykk på image for å veksle mellom bokstaver, tall og spesialtegn. (Tegnene som er tilgjengelige kan variere avhengig av landet ditt.)
    • Hvis du angir feil tegn, trykk på image eller image for å flytte markøren til tegnet og trykk på image.. Trykk på det korrekte tegnet.
    • Trykk på [Område] for å legge inn et mellomrom.
    • Mer detaljert informasjon imageimage Beslektet informasjon
  7. Trykk på image.