Hjem > Faks > Send en faks > Avbryt en faks som er i gang

Avbryt en faks som er i gang

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Trykk på Stop/Exit (Stopp/Avslutt) mens maskinen foretar oppringing eller sender en faks.
  2. Trykk på et alternativ i tabellen for å avbryte eller fortsette faksjobben som pågår.
    Alternativ
    Beskrivelse
    image

Maskinen avbryter sendingen av faksjobben.

image

Maskinen avslutter prosessen uten å avbryte faksjobben.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Trykk på image mens maskinen foretar oppringing eller sender en faks.

LCD-skjermen vil vise [Avbryte jobb?].

2. Trykk på et alternativ i tabellen for å avbryte eller fortsette faksjobben som pågår.
    Ja

Maskinen avbryter sendingen av faksjobben.

Nei

Maskinen avslutter prosessen uten å avbryte faksjobben.