Hjem > Faks > Telefontjenester og eksterne enheter > Ekstern telefonsvarer (telefonsvarerenhet)

Ekstern telefonsvarer (telefonsvarerenhet)

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Du kan koble en ekstern telefonsvarerenhet til samme linje som maskinen. Når telefonsvareren svarer på anrop, "lytter" maskinen etter CNG-toner (faksringetoner) fra avsenderens faksmaskin. Hvis den hører slike toner, tar den over anropet og mottar faksen. Hvis den ikke hører dem, lar den telefonsvareren ta i mot talemeldingen og på LCD-skjermen vises [Telefon].

Ekstern telefonsvarer må svare innen fire ring (vi anbefaler at to ring stilles inn). Dette er fordi at maskinen ikke kan høre CNG-tonene før den eksterne telefonsvareren har svart på anropet. Avsendermaskinen sender bare CNG-toner åtte til ti sekunder lengre. Hvis den eksterne telefonsvareren må ringe mer enn fire ganger for å bli aktivert, anbefaler vi ikke bruk av funksjonen for tellerskrittsparing.

image

VIKTIG

Du må IKKE koble en telefonsvarer til et annet sted på samme telefonlinje.

image

Hvis du har problemer med å motta fakser, kan du redusere innstillingen for Utsatt svar på den eksterne telefonsvareren.