Installer det selvsignerte sertifikatet for Windows-brukere med administratorrettigheter

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Følgende trinn er for Microsoft Internet Explorer. Hvis du bruker en annen nettleser, se dokumentasjonen for nettleseren for å få hjelp med å installere sertifikater.
  1. Gjør ett av følgende:
    • (Windows 7 og Windows Server 2008)

Klikk på image (Start)>Alle programmer.

• (Windows 8)

Høyreklikk ikonet image(Internet Explorer) på oppgavelinjen.

• (Windows 10 og Windows Server 2016)

Klikk på image>Windows Tilbehør.

• (Windows Server 2012 og Windows Server 2012 R2)

Klikk image(Internet Explorer), og høyreklikk deretter ikonet image (Internet Explorer) som vises i oppgavelinjen.

2. Høyreklikk Internet Explorer, og klikk deretter Kjør som administrator.
    image
    Hvis Mer alternativet vises, klikker du på Mer.
    image
    Hvis Brukerkontokontroll -skjermen kommer opp, klikk Ja.
  3. Skriv inn «https://maskinens IP-adresse» i nettleserens adresselinje for å få tilgang til maskinen (hvor «maskinens IP-adresse» er IP-adressen til maskinen eller nodenavnet som du tilordnet sertifikatet).
    image
  4. Klikk på Fortsett til dette webområdet (anbefales ikke).
    image
  5. Klikk på Sertifikatfeil, og klikk deretter Vis sertifikat.
    image
  6. Klikk på Installer sertifikat....
    image
  7. Når Importveiviser for sertifikat vises, klikker du Neste.
  8. Velg Plasser alle sertifikater i følgende lager, og klikk deretter Bla gjennom....
    image
  9. Velg Klarerte rotsertifiseringsinstanser, og klikk deretter OK.
    image
  10. Klikk på Neste.
    image
  11. Klikk på Fullfør.
  12. Klikk Ja hvis fingeravtrykket (tommelavtrykket) er korrekt.
    image
    image
    Fingeravtrykket (tommelavtrykket) skrives ut på nettverksinnstillingsrapporten.
  13. Klikk på OK.
Det selvsignerte sertifikatet er nå installert på datamaskinen din, og SSL/TLS-kommunikasjon er tilgjengelig.