Hjem > Sikkerhet > Nettverkssikkerhetsfunksjoner > Secure Function Lock 3.0 > Før du bruker Secure Function Lock 3.0

Før du bruker Secure Function Lock 3.0

Beslektede modeller :MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Bruk Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås) til å konfigurere passord, angi begrensninger for bestemte brukersider og gi tilgang til noen av eller alle funksjonene som står oppført her.

Du kan konfigurere og endre følgende innstillinger for Secure Function Lock 3.0 via Internett-basert styring eller BRAdmin Professional (Windows):

• Print (Skriv ut)

Utskrift inkluderer utskriftsjobber som er sendt via AirPrint, Google Cloud Print og Brother iPrint&Scan.

Hvis du har registrert brukernes påloggingsnavn på forhånd, trenger ikke brukerne å skrive inn passordet når de bruker utskriftsfunksjonen.

• Copy (Kopier)
  • Scan (Skann)

Skanning inkluderer skannejobber som er sendt via Brother iPrint&Scan.

• Send (bare på støttede modeller)
  • Receive (Motta) (bare på støttede modeller)
  • Web Connect (bare på støttede modeller)
  • Apps (Appar) (bare på støttede modeller)
  • Page Limit (Sidegrense)
  • Page Counters (Sideteller)