Hjem > Maskininnstillinger > Endre maskininnstillinger fra kontrollpanelet > Generelle innstillinger > Forhindre at feil telefonnummer slås (ringebegrensning)

Forhindre at feil telefonnummer slås (ringebegrensning)

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Denne funksjonen forhindrer at brukere sender en faks eller ringer feil nummer ved en feiltakelse. Du kan angi at maskinen skal begrense oppringing når du bruker talltastaturet, adresseboken og snarveier.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Trykk på Menu (Meny).
  2. Trykk på image eller image for å vise [Faks]-alternativet og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Ringebegrens.]-alternativet og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å vise foretrukket alternativ og trykk deretter på OK.
    • [Num. tastatur]
    • [Direktevalg]
    • [Hurtigtast]
  5. Trykk på image eller image for å velge en av følgende alternativer, og trykk deretter på OK.
    Alternativ
    Beskrivelse
    Tast # to ganger

Maskinen ber deg om å taste inn nummeret på nytt, og hvis du da taster inn samme nummer riktig, starter maskinen oppringingen. Hvis du taster inn feil nummer, vises en feilmelding på LCD-skjermen.

Maskinen vil begrense alle utgående fakser og anrop for den oppringingsmetoden.

Av

Maskinen begrenser ikke oppringingsmetoden.

• [Tast # to ganger]-innstillingen fungerer ikke hvis du bruker en ekstern telefon før nummeret angis. Du vil ikke bli spurt om å taste inn nummeret på nytt.
    • Hvis du velger [] eller [Tast # to ganger], kan du ikke bruke kringkastingsfunksjonen.
  6. Trykk på Stop/Exit (Stopp/Avslutt).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks]>[Ringebegrensninger].
  2. Trykk ett av følgende alternativer:
    • [Numerisk tastatur]
    • [Adressebok]
      image
      Hvis du kombinerer adresseboknumre ved oppringing, gjenkjennes adressen som inntasting på talltastaturet og begrenses ikke.
    • [Snarveier]
  3. Trykk ett av følgende alternativer:
    Alternativ
    Beskrivelse
    Tast # to ganger

Maskinen ber deg om å taste inn nummeret på nytt, og hvis du da taster inn samme nummer riktig, starter maskinen oppringingen. Hvis du taster inn feil nummer, vises en feilmelding på LCD-skjermen.

Maskinen vil begrense alle utgående fakser og anrop for den oppringingsmetoden.

Av

Maskinen begrenser ikke oppringingsmetoden.

image
    • [Tast # to ganger]-innstillingen fungerer ikke hvis du bruker en ekstern telefon før nummeret angis. Du blir ikke bedt om å angi nummeret på nytt.
    • Hvis du velger [] eller [Tast # to ganger], kan du ikke bruke kringkastingsfunksjonen.
  4. Trykk på image.