Hjem > Feilsøking > Andre problemer

Andre problemer

Problemer Forslag

Maskinen slås ikke på.

Ugunstige forhold i strømforsyningen (som lynnedslag eller en overspenning) kan ha utløst maskinens interne sikkerhetsmekanismer. Koble fra strømledningen. Vent i ti minutter, sett inn strømledningen igjen og trykk på image for å slå på maskinen.

Hvis problemet ikke er løst og du bruker en overbelastningsbryter, kobler du denne fra for å sjekke om den er problemet. Koble maskinens strømledning direkte til en annen stikkontakt du vet fungerer. Hvis det fremdeles ikke er strøm, prøver du en annen strømledning.

Maskinen kan ikke skrive ut EPS-data som inneholder binære data med BR-Script3-skriverdriveren.

(Windows)

Gjør følgende for å skrive ut EPS-data:

1. For Windows 7 og Windows Server 2008 R2:

Klikk på image Start-knappen > Enheter og skrivere.

For Windows Server 2008:

Klikk på image (Start)­knappen > Kontrollpanel > Maskinvare og lyd > Skrivere.

For Windows 8 og Windows Server 2012:

Flytt musen til nedre høyre hjørne på skrivebordet. Klikk på Innstillinger > Kontrollpanel når menylinjen vises. I Maskinvare og lyd *1-gruppen klikker du på Vis enheter og skrivere.

For Windows 10 og Windows Server 2016:

Klikk på image > Windows Systemverktøy > Kontrollpanel. I Maskinvare og lyd-gruppen, klikker du Vis enheter og skrivere.

For Windows Server 2012 R2:

Klikk på Kontrollpanel fra Start-skjermen. I Maskinvare-gruppen, klikker du Vis enheter og skrivere.

2. Høyreklikk Brother XXX-XXXX BR-Script3-ikonet, velg Skriveregenskaper.

3. Fra Enhetsinnstillinger-fanen, velg TBCP (Tagged binary communication protocol) i Utdataprotokoll.

Brother-programvaren kan ikke installeres.

(Windows)

Hvis advarselen om sikkerhetsprogramvare vises på dataskjermen under installasjonen, må du endre sikkerhetsprogramvareinnstillingene for å la Brother-produktoppsettsprogrammet eller andre programmer kjøre.

(Mac)

Hvis du bruker en brannmurfunksjon i en antispion- eller antivirusprogramvare, deaktiverer du denne midlertidig og installerer Brother-programvaren.

*1
For Windows Server 2012: Maskinvare og lyd

Problemer med kopiering

Problemer Forslag

Kan ikke lage en kopi.

Sørg for at du trykket Kopier og at maskinen er i Kopieringsmodus.

Kontakt administratoren for å sjekke innstillingene for Secure Function Lock.

Det vises vertikale, svarte streker på kopier.

Svarte, vertikale streker på kopier skyldes vanligvis smuss eller korrekturlakk på glasslisten, eller at koronatråden er skitten. Rengjør glasslisten og skannerglassplaten samt den hvite stangen og den hvite plasten over dem.

Kopier er tomme.

Kontroller at du legger inn dokumentet korrekt.

Problemer med skanning

Problemer Forslag

TWAIN- eller WIA-feil vises når skanningen starter. (Windows)

Forsikre deg om at Brother TWAIN- eller WIA-driveren er valgt som primærkilde i skanneprogrammet ditt. I for eksempel Nuance PaperPort 14SE klikker du Skrivebord > Skanningsinnstillinger > Velg for å velge Brother TWAIN/WIA-driveren.

TWAIN- eller ICA-feil vises når skanningen starter. (Mac)

Forsikre deg om at Brother TWAIN-driveren er valgt som primærkilde.

Du kan også skanne dokumenter med ICA Scanner-driveren.

OCR fungerer ikke.

Prøv å øke skanneoppløsningen.

Kan ikke skanne.

Kontakt administratoren for å sjekke innstillingene for Secure Function Lock.

Programvareproblemer

Problemer Forslag

Kan ikke installere programvare eller skrive ut.

(Windows)

Kjør installasjonsprogrammet på nytt. Dette programmet reparerer og installerer programmet på nytt.