Rapporter

Følgende rapporter er tilgjengelige:

XMIT-bekreft (MFC-modeller)
XMIT-bekreft-rapporten skriver ut en sendingsverifiseringsrapport for den siste sendingen.
Adressebok (MFC-modeller)
Adressebokrapporten skriver ut en alfabetisk liste over navn og numre som er lagret i adressebokens minne.
Faksaktivitetsrapport (MFC-modeller)
Faksjournalen skriver ut en liste med informasjon om de siste 200 innkommende og utgående faksene. (TX betyr sende og RX betyr motta)
Brukerinnstillinger
Brukerinnstillingsrapporten skriver ut en liste over gjeldende innstillinger.
Skriverinnstillinger
Skriverinnstillingsrapporten skriver ut en liste over gjeldende skriverinnstillinger.
Nettverksinnstilling (Modeller med nettverksfunksjon)
Nettverksinnstillingsrapporten skriver ut en liste over gjeldende nettverksinnstillinger.
Utskriftsfilliste
Utskriftsfillisten skriver ut en liste over skrivene og utskriftsmakroene som er lagret i maskinen.
Trommeldråpeutskrift
Trommeldråpeutskriften skriver ut trommeldråpearket, som er nyttig når det er på tide å rengjøre trommelenheten.
WLAN-rapport (Modeller med trådløs nettverksfunksjon)
WLAN-rapporten skriver ut diagnostikken for trådløs LAN-tilkobling.
Anroper-ID-logg (MFC-modeller)
Anroper-ID-loggen skriver ut en liste over tilgjengelig Anroper-ID-informasjon for de siste 30 mottatte faksene og telefonanropene.
image

LCD-modeller med 2 linjer

For å skrive ut Anroper-ID-listen, bruk Utskriftsrapport-alternativet i anroper-ID-innstillingsmenyen.