Hjem > Skann > Skanne med skanneknappen på Brother-maskinen > Webtjenester for skanning på nettverket ditt (Windows 7, Windows 8 og Windows 10)

Webtjenester for skanning på nettverket ditt (Windows 7, Windows 8 og Windows 10)

Webtjenester-protokollen gjør det mulig for brukere av Windows 7, Windows 8 og Windows 10 å skanne med en Brother-maskin på nettverket. Du må installere driveren via webtjenester.