Hjem > Skann > Skanne fra datamaskinen (Windows) > Skann ved å bruke ControlCenter4 i hjemmemodus (Windows) > Skann ved å bruke ControlCenter4 i hjemmemodus (Windows)

Skann ved å bruke ControlCenter4 i hjemmemodus (Windows)

Velg Hjemmemodus som modusinnstillingen for ControlCenter4.

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Klikk på image-ikonet (ControlCenter4) i oppgavelinjen og klikk deretter på Åpne.
  3. Klikk på Skann-kategorien.
    image
  4. Velg Dokumenttype.
  5. Endre dokumentets Skanneformat, ved behov.
  6. Klikk image (Skann).
    Maskinen starter skanningen, og det skannede bildet vises i bildefremviseren.
  7. Klikk på venstre eller høyre pilknapp for å forhåndsvise hver skannede side.
  8. Beskjær det skannede bildet etter behov.
  9. Gjør ett av følgende:
    • Klikk påimage (Lagre) for å lagre skannet data.
    • Klikk på image (Skrive ut) for å skrive ut skannet data.
    • Klikk på image (Åpne i et program) for å åpne skannet data i et annet program.
    • Klikk på image (Sende e-post) for å legge skannet data til en e-post.
    • Klikk på image (OCR) for å konvertere det skannede dokumentet til en redigerbar tekstfil. (kun tilgjengelig for enkelte modeller)