Hjem > Maskininnstillinger > Endre maskininnstillinger fra kontrollpanelet > Ved et strømbrudd (Lagring i minnet)

Ved et strømbrudd (Lagring i minnet)

Menyinnstillingene er lagret permanent, og går ikke tapt ved et strømbrudd.Midlertidige innstillinger (for eksempel, kontrast, oversjøisk modus) går tapt.

• (MFC-L2730DW/MFC-L2750DW)

Under et strømbrudd vil maskinen bevare dato og klokkeslett og programmerte faksjobber (for eksempel: Forsinket faks) i omtrent 60 timer. Andre faksjobber i maskinens minne går ikke tapt.
  • (MFC-L2710DN/MFC-L2710DW)

Under et strømbrudd vil maskinen bevare dato og klokkeslett i omtrent to timer. Faksjobbene i maskinens minne går tapt.