Hjem > Sikkerhet > Nettverkssikkerhetsfunksjoner > Secure Function Lock 3.0 > Konfigurere fellesmodus for Secure Function Lock 3.0

Konfigurere fellesmodus for Secure Function Lock 3.0

Beslektede modeller :MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Bruk Secure Function Lock-skjermbildet til å konfigurere fellesmodus, som begrenser hvilke funksjoner som er tilgjengelige for fellesbrukere. Fellesbrukere trenger ikke angi et passord for å få tilgang til funksjonene som er gjort tilgjengelige via Offentlig modus-innstillinger.
image

Fellesmodus inkluderer utskriftsjobber som er sendt via AirPrint, Google Cloud Print og Brother iPrint&Scan.

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "http://maskinens IP-adresse/" i nettleserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

http://192.168.1.2

3. Intet passord kreves som standard. Skriv inn et passord hvis dette er innstilt og klikk deretter image.
  4. Klikk på Administrator-kategorien.
  5. Klikk User Restriction Function (Brukerrestriksjonsfunksjon)-menyen i den venstre navigasjonslinjen.
  6. Velg Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås).
  7. Klikk på Submit (Send).
  8. Klikk på Restricted Functions (Begrensede funksjoner)-menyen.
  9. På raden Public Mode (Fellesmodus) merker du av for eller fjerner merket for funksjonen for å tillate eller begrense den.
  10. Klikk på Submit (Send).