Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Vilkår for bruk av Brother Web Connect > Konfigurer proxyserverinnstillingene med Brother-maskinens kontrollpanel

Konfigurer proxyserverinnstillingene med Brother-maskinens kontrollpanel

Beslektede modeller :MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Hvis nettverket bruker en proxy-server, må følgende informasjon om proxy-serveren konfigureres på maskinen:
  • Proxyserveradresse
  • Portnummer
  • Brukernavn
  • Passord
  1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Nettverk]>[Innstill. for internettilkobling]>[Proxyinnstillinger]>[Proxytilkobling]>[].
  2. Trykk på proxyserverinformasjonen, og angi deretter alternativet som du vil stille inn.
  3. Trykk på image.