Hjem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Skanne med AirPrint > Skanne ved bruk av AirPrint (macOS)

Skanne ved bruk av AirPrint (macOS)

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Kontroller at Brother-maskinen står oppført på skannerlisten til Mac-datamaskinen før du skanner.
  1. Mat inn dokumentet.
  2. Velg Systemvalg på Apple-menyen.
  3. Klikk på Skrivere og skannere.
  4. Velg Brother-maskinen på skannerlisten.
  5. Klikk på kategorien Skann og deretter på Åpen skanner…-knappen.
    Skanner-skjermen vises.
  6. Hvis du legger dokumentet i ADF-en, merker du av for Bruk dokumentmater og deretter velger du størrelsen på dokumentet på popup-menyen for innstilling av skannestørrelse.
  7. Velg destinasjonsmappen eller destinasjonsprogrammet fra popup-menyen for destinasjonsinnstilling.
  8. Klikk på Vis detaljer for å endre skanneinnstillingene hvis det er nødvendig.
    Når du skanner fra skannerglassplaten, kan du beskjære bildet manuelt ved å dra musepekeren over partiet du ønsker å skanne.
  9. Klikk på Skann.