Hjem > Skriv ut > Skrive ut fra datamaskinen (Windows) > Overvåk maskinens status fra datamaskinen (Windows)

Overvåk maskinens status fra datamaskinen (Windows)

Status Monitor-verktøyet er et konfigurerbart programvareverktøy som brukes til å overvåke statusen til én eller flere verktøy, slik at du øyeblikkelig får varsel om feil.
  • Gjør ett av følgende:
    • Dobbeltklikk image-ikonet i oppgavelinjen.
    • (Windows 7)

Klikk på image (Start)>Alle programmer>Brother>Brother Utilities.

Klikk på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på Verktøy i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Status Monitor.

• (Windows 8)

Klikk på image (Brother Utilities), deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på Verktøy i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Status Monitor.
    • (Windows 8.1)

Flytt musen til nedre venstre hjørne i Start-skjermen og klikk på image (hvis du bruker en berøringsbasert enhet, sveiper du opp fra bunnen på Start-skjermen for å vise Apps-skjermen). Når Apps-skjermen vises, trykk eller klikk image (Brother Utilities) og klikk deretter på rullegardinlisten og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på Verktøy i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Status Monitor.

• (Windows 10)

Klikk på image>Brother>Brother Utilities.

Klikk på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på Verktøy i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Status Monitor.

Feilsøking
    Klikk på Feilsøking-knappen for tilgang til websiden for feilsøking.
    Besøk nettstedet for originale forbruksvarer
    Klikk på Besøk nettstedet for originale forbruksvarer-knappen for mer informasjon om ekte Brother-rekvisita.