Funksjoner for støttede sikkerhetssertifikater

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Brother-maskinen støtter bruk av flere sikkerhetssertifikater som muliggjør sikker styring, godkjenning og kommunikasjon med maskinen. Følgende funksjoner for sikkerhetssertifikater kan brukes med maskinen:
  • SSL/TLS-kommunikasjon
  • SSL-kommunikasjon for SMTP

Brother-maskinen støtter følgende:

• Forhåndsinstallert sertifikat

Maskinen har et forhåndsinstallert selvsignert sertifikat. Med dette sertifikatet kan du bruke SSL/TLS-kommunikasjon uten å opprette eller installere et annet sertifikat.

image
    Det forhåndsinstallerte selvsignerte sertifikatet kan ikke beskytte kommunikasjonen din mot misbruk. Vi anbefaler at du bruker et sertifikat som er utstedt av en klarert organisasjon for bedre sikkerhet.
  • Selvsignert sertifikat

Denne utskriftsserveren utsteder sitt eget sertifikat. Med dette sertifikatet kan du enkelt bruke SSL/TLS-kommunikasjon uten å opprette eller installere et annet sertifikat fra en CA.

• Sertifikat fra en sertifiseringsinstans (CA)

Du kan installere et sertifikat fra en sertifiseringsinstans på to måter. Hvis du allerede har et sertifikat fra en CA eller hvis du vil bruke et sertifikat fra en eksternt klarert CA:

• Når du bruker en forespørsel om sertifikatsignering (CSR) fra denne utskriftsserveren.
    • Når du importerer et sertifikat og en privatnøkkel.
  • Sertifikat fra sertifiseringsinstans (CA)

For å bruke et CA-sertifikat som identifiserer sertifiseringsinstansen og eier sin privatnøkkel, må du importere det CA-sertifikatet fra sertifiseringsinstansen før du konfigurerer sikkerhetsfunksjonene til nettverket.

image
  • Hvis du skal bruke SSL/TLS-kommunikasjon, anbefaler vi at du først tar kontakt med systemadministrator.

• Når du tilbakestiller utskriftsserveren til standardinnstillingene fra fabrikken, slettes sertifikatet og privatnøkkelen som er installert. Hvis du vil beholde samme sertifikat og privatnøkkel etter at du har tilbakestilt utskriftsserveren, eksporterer du dem før tilbakestilling og installerer dem på nytt.