Hjem > Feilsøking > Overfør faksene dine eller faksaktivitetsrapporten

Overfør faksene dine eller faksaktivitetsrapporten

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Hvis LCD-skjermen viser:

• [Utskr.utilgjengelig] ##
  • [Skanning utilgjengelig] ##

Vi anbefaler å overføre faksene til en annen faksmaskin eller til datamaskinen din.

Du kan også overføre faksaktivitetsrapporten for å se om det finnes noen fakser som du må overføre.

image
Hvis det er en feilmelding på LCD-skjermen etter at du overfører faksene, kobler du Brother-maskinen fra strømkilden i flere minutter, og kobler den deretter til igjen.