Hussentral (PBX) og overføring

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Maskinens [Linje Valg]-standardinnstilling er [Norm], noe som gjør det mulig å koble maskinen til en vanlig offentlig telefonlinje (PSTN – Public Switched Telephone Network). Mange kontorer bruker imidlertid et sentralt telefonsystem eller en hussentral (PBX). Maskinen kan kobles til de fleste typer hussentraler (PBX-er). Maskinens tilbakeringingsfunksjon støtter bare TBR ("Timed Break Recall" eller "Tidsbestemt gjenoppringning"). TBR fungerer med de fleste hussentraler, slik at du får tilgang til en ekstern linje eller kan overføre samtaler til et annet biapparat. For å bruke denne funksjonen, trykk på knappen i tabellen.

Gjeldende modeller

For å bruke maskinens gjenoppringingsfunksjon

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

Tel/R

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

R

image

Programmer et trykk på knappen i tabellen som en del av et nummer som er lagret i adresseboken (direktevalg og hurtigvalg i noen modeller). Når du programmerer adresseboknummeret (direktevalg- og hurtigvalgnummer i noen modeller), trykk først på knappen (LCD-skjermen viser "!"), angi deretter telefonnummeret. Dette unngår at du må trykke på knappen hver gang før du ringer fra adresseboken (direktevalg eller hurtigvalg). Telefonlinjen din må stilles inn til PBX på maskinen for å kunne bruke denne programmeringen.