Lagre direktevalgnumre

Beslektede modeller :MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW
Du kan lagre åtte direktevalgnumre på de fire direktevalgknappene. For tilgang til direktevalgnumrene 5 til 8, hold nede Shift mens du trykker på direktevalgknappen.
  1. Trykk på image (FAX (Faks)).
  2. Trykk på direktevalgknappen for hvor du vil lagre nummeret.

Hvis et nummer ikke er lagret der, viser LCD-skjermen [Registrere nå?].

3. Trykk på image for å velge [Ja].
  4. Angi telefon- eller faksnummeret (opptil 20 sifre), og trykk deretter på OK.
  5. Gjør ett av følgende:
    • Skriv inn navnet ved hjelp av talltastaturet (opptil 16 tegn), og trykk deretter på OK.

• Trykk på OK for å lagre nummeret uten et navn.