Hjem > Feilsøking > Nettverksproblemer > Jeg kan ikke fullføre oppsettkonfigurasjonen av det trådløse nettverket

Jeg kan ikke fullføre oppsettkonfigurasjonen av det trådløse nettverket

Beslektede modeller :DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Slå den trådløse ruteren av og på igjen. Prøv deretter å konfigurere de trådløse innstillingene på nytt. Hvis du ikke kan løse problemet, følger du instruksjonene nedenfor:

Undersøk problemet med WLAN-rapporten.

Årsak Tiltak Grensesnitt
Sikkerhetsinnstillingene (SSID/nettverksnøkkel) er ikke riktige.
  • Bekreft sikkerhetsinnstillingene med verktøyet hjelpefunksjon for trådløst oppsett. For mer informasjon og for å laste ned verktøyet, gå til modellens Nedlastinger-side på Brother Solutions Center på support.brother.com.
  • Velg og bekreft at du bruker korrekte sikkerhetsinnstillinger.
    • Se i instruksjonene som fulgte med det trådløse LAN-tilgangspunktet/ruteren for å få informasjon om hvor du finner sikkerhetsinnstillingene.
    • Produsentens navn eller modellnummer på det trådløse LAN-tilgangspunktet/ruteren kan brukes som standard sikkerhetsinnstillinger.
    • Rådfør deg med produsenten av tilgangspunktet/ruteren, Internett-leverandøren eller nettverksadministrator.
Trådløst
Brother-maskinens MAC-adresse er ikke tillatt. Bekreft at Brother-maskinens MAC-adresse er tillatt i filteret. Du kan finne MAC-adressen på Brother-maskinens kontrollpanel. Trådløst
Det trådløse LAN-tilgangspunktet/ruteren er i usynlig modus (gruppesender ikke SSID).
  • Skriv inn riktig SSID-navn eller nettverksnøkkel manuelt.
  • Kontroller SSID-navnet eller nettverksnøkkelen i instruksjonene som fulgte med det trådløse LAN-tilgangspunktet/ruteren, og konfigurer oppsettet for det trådløse nettverket på nytt.
Trådløst
Sikkerhetsinnstillingene dine (SSID/passord) er ikke korrekte.
  • Bekreft SSID og passordet.
    • Når du konfigurerer nettverket manuelt, vises SSID og passordet på Brother-maskinen din. Hvis den mobile enheten din støtter den manuelle konfigurasjonen, vises SSID og passord på skjermen til den mobile enheten.
Wi-Fi Direct
Du bruker Android™ 4.0. Hvis den mobile enheten din kobler fra (omtrent seks minutter etter at du har brukt Wi-Fi Direct), kan du bruke ettrykks konfigurasjon med WPS (anbefales) og stille inn Brother-maskinen som en G/E. Wi-Fi Direct
Brother-maskinen din er plassert for langt unna den mobile enheten din. Flytt Brother-maskinen innen omtrent 3,3 fot (1 meter) fra den mobile enheten når du konfigurerer Wi-Fi Direct-nettverksinnstillingene. Wi-Fi Direct
Det er noen hindringer (for eksempel, vegger eller møbler) mellom maskinen og den mobile enheten. Flytt Brother-maskinen din til et område uten hindringer. Wi-Fi Direct
Det finnes en trådløs datamaskin, Bluetooth®-støttet enhet, en mikrobølgeovn eller en digital trådløs telefon nær Brother-maskinen eller den mobile enheten. Flytt andre enheter unna Brother-maskinen eller den mobile enheten. Wi-Fi Direct
Hvis du har sjekket og prøvd alt over, men fremdeles ikke kan fullføre Wi-Fi Direct-konfigurasjonen, må du gjøre følgende:
  • Slå av Brother-maskinen og deretter på igjen. Prøv deretter å konfigurere Wi-Fi Direct-innstillingene igjen.
  • Dersom du bruker Brother-maskinen din som en klient, bekrefter du hvor mange enheter som er tillatt i det aktuelle Wi-Fi Direct-nettverket og sjekker deretter hvor mange enheter som er koblet til.
Wi-Fi Direct
For Windows
Hvis den trådløse tilkoblingen er blitt brutt og du har kontrollert og prøvd alle løsningene ovenfor, anbefaler vi at du bruker reparasjonsverktøyet for nettverkstilkobling.