Hjem > Mobile/Web Connect > Nærfeltskommunikasjon (NFC)

Nærfeltskommunikasjon (NFC)

Beslektede modeller :MFC‑L2750DW
Nærfeltkommunikasjon (NFC) muliggjør enkle transaksjoner, datautveksling og trådløse forbindelser mellom to enheter som er i nærheten av hverandre.

Hvis du har en Android-enhet som har NFC aktivert, kan du skrive ut data (bilder, PDF-filer, tekstfiler, nettsider og e-postmeldinger) fra enheten, eller du kan skanne bilder og dokumenter til enheten ved å la den berøre NFC-symbolet på maskinens kontrollpanel.

image

Du må laste ned og installere Brother iPrint&Scan på Android-enheten for å kunne bruke denne funksjonen. Mer detaljert informasjon, besøk support.brother.com/ips.