Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Oversikt over Brother Web Connect

Oversikt over Brother Web Connect

Beslektede modeller :MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Enkelte nettsteder tilbyr tjenester der brukere kan laste opp og vise bilder og filer på nettstedene. Brother-maskinen kan skanne bilder og laste dem opp til disse tjenestene samt laste ned og skrive ut bilder som allerede er lastet opp til tjenestene.
image
  1. Skrive ut
  2. Skanne
  3. Fotografier, bilder, dokumenter og andre filer
  4. Nettbasert tjeneste

For å kunne bruke Brother Web Connect, må Brother-maskinen være koblet til et nettverk som har tilgang til Internett, enten gjennom en kablet eller en trådløs tilkobling.

For nettverksoppsett som bruker en proxy-server, må maskinen også være konfigurert til å bruke en proxy-server. Hvis du er usikker på nettverksinnstillingen, ta kontakt med nettverksadministratoren.

image

En proxy-server er en datamaskin som fungerer som mellomledd mellom datamaskiner som ikke er koblet direkte til Internett, og Internett.