Hjem > Skann > Skanne med skanneknappen på Brother-maskinen > Webtjenester for skanning på nettverket ditt (Windows 7, Windows 8 og Windows 10) > Skanne med webtjenester fra Brother-maskinen (Windows 7, Windows 8 og Windows 10)

Skanne med webtjenester fra Brother-maskinen (Windows 7, Windows 8 og Windows 10)

Hvis du har installert driveren for skanning via webtjenester, kan du få tilgang til webtjenesters skannemeny på Brother-maskinens LCD-skjerm.
  • Enkelte tegn i meldingene som vises på LCD-skjermen kan bli erstattet med mellomrom hvis det er forskjellige språkinnstillinger i operativsystemet og på Brother-maskinen.

• Hvis LCD-skjermen viser en feilmelding om at det ikke er nok minne, velger du en mindre størrelse i innstillingen Papirstørrelse eller en lavere oppløsning i innstillingen Oppløsning (ppt).

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på [Skann]>[WS-Scan].
  3. Trykk på image eller image for å velge skannetypen du ønsker og trykk deretter på den.
  4. Trykk på image eller image for å vise datamaskinen der du vil sende data og trykk deretter på datamaskinnavnet.
  5. Trykk på [Start].
    Maskinen starter skanningen.