Hjem > Nettverk > Flere metoder for konfigurering av Brother-maskinen for et trådløst nettverk > Konfigurer maskinen for et trådløs nettverk når SSID-en ikke gruppesendes

Konfigurer maskinen for et trådløs nettverk når SSID-en ikke gruppesendes

Før du konfigurerer maskinen, anbefaler vi at du skriver ned innstillingene for det trådløse nettverket. Du trenger denne informasjonen før du fortsetter med konfigurasjonen.

1. Kontroller og skriv ned gjeldende innstillinger for trådløst nettverk.
    Nettverksnavn (SSID)

Kommunikasjonsmodus Authentication Method (Pålitelighetskontrollmetode) Krypteringsmodus Nettverksnøkkel
    Infrastruktur Åpent system INGEN -
    WEP
    Delt nøkkel WEP
    WPA/WPA2-PSK AES
    TKIP

Eksempel:

Nettverksnavn (SSID)
    HELLO
    Kommunikasjonsmodus Authentication Method (Pålitelighetskontrollmetode) Krypteringsmodus Nettverksnøkkel
    Infrastruktur WPA2-PSK AES 12345678
    image
    Hvis ruteren bruker WEP-kryptering, angir du den første WEP-nøkkelen. Brother-maskinen støtter kun bruk av den første WEP-nøkkelen.
  2. Trykk image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Nettverk]>[WLAN]>[Inst.veiviser].
  3. Når [Aktivere WLAN?] vises, trykk på [Ja].
    Veiviseren for trådløst oppsett starter. For å avbryte, trykk på [Nei].
  4. Maskinen søker etter nettverket og viser en liste over tilgjengelige SSID-er. Trykk på image eller image for å vise [<Ny SSID>]-alternativet og trykk deretter på det.
  5. Trykk på [OK].
  6. Skriv SSID-navnet og trykk deretter på [OK].
    image
    Mer informasjon om hvordan du skriver inn tekst imageimage Tillegg
  7. Trykk på [Infrastruktur].
  8. Velg pålitelighetskontrollmetode og trykk deretter på den.
  9. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du valgte alternativet [Åpent system], må du trykke på enten [Ingen] eller [WEP].

Hvis du valgte alternativet [WEP] for krypteringstype, må du skrive inn WEP-nøkkelen og deretter trykke på [OK].

• Hvis du valgte alternativet [Delt nøkkel], må du skrive inn WEP-nøkkelen og deretter trykke på [OK].
    • Hvis du valgte alternativet [WPA/WPA2-PSK], må du trykke på enten [TKIP+AES] eller [AES].

Skriv WPA-nøkkelen og trykk deretter på [OK].

image
    • Mer informasjon om hvordan du skriver inn tekst imageimage Tillegg.
    • Brother-maskinen støtter bare bruk av den første WEP-nøkkelen.
  10. Maskinen prøver å koble til den trådløse enheten som du har valgt.
Hvis den trådløse enheten er riktig tilkoblet, viser LCD-skjermen [Tilkoblet].

Du har fullført konfigurasjonen av det trådløse nettverket. Når du skal installere Full driver- og programvarepakke som trengs for å bruke maskinen, setter du inn Brother-installasjonsdisken i datamaskinen, eventuelt kan du gå til modellens Nedlastinger-side i Brother Solutions Center på support.brother.com.