Hjem > Skriv ut > Skrive ut fra datamaskinen (Mac) > Skrive ut et fargedokument i gråskala (Mac)

Skrive ut et fargedokument i gråskala (Mac)

Gråskala-modus gjør utskriftsprosessen raskere enn fargemodus. Hvis dokumentet inneholder farge, gjør valg av gråskala-modus at dokumentet skrives ut med 256 nivåer av gråskala.
image
  1. Fra et program som Apple TextEdit, klikk på Arkiv-menyen, og velg deretter Skriv ut.
  2. Velg Brother MFC-XXXX (der XXXX er modellnavnet på din maskin).
    image

Klikk på Vis detaljer-knappen for flere alternativer for utskriftsformat.

3. Klikk på hurtigmenyen for programmet, og velg deretter Skriv ut innstillinger.
    Skriv ut innstillinger-alternativene vises.
  4. Klikk på Farge / Gråtone-hurtigmenyen, og velg deretter Gråtone-alternativet.
  5. Endre andre skriverinnstillinger ved behov.
  6. Klikk på Skriv ut.