Feilkoder i rapport om trådløst LAN

Hvis rapporten om trådløst LAN viser at tilkoblingen mislyktes, kontrollerer du feilkoden på rapportutskriften og ser på de tilhørende instruksjonene i tabellen:

Feilkode

Problem og anbefalte løsninger

TS-01

Trådløsinnstillingen er ikke aktivert. Endre trådløsinnstillingen til PÅ.

Hvis det er koblet en nettverkskabel til maskinen, trekker du den ut og endrer innstillingen for trådløst nettverk for maskinen til PÅ.

TS-02

Kan ikke registrere trådløst tilgangspunkt/ruter.

1. Kontroller de to punktene nedenfor:
    • Trekk ut strømmen til det trådløse tilgangspunktet/ruteren, vent i 10 sekunder og koble den til igjen.
    • Hvis WLAN-tilgangspunktet/ruteren bruker MAC-adressefiltrering, bekrefter du at MAC-adressen til Brother-maskinen er godkjent av filteret.
  2. Hvis du skrev inn SSID-en og sikkerhetsinformasjonen manuelt (SSID/godkjenningsmetode/krypteringsmetode/nettverksnøkkel), kan informasjonen være feil.

Bekreft SSID-en og sikkerhetsinformasjonen på nytt, og skriv inn riktig informasjon ved behov.

Denne enheten støtter ikke en 5 GHz SSID/ESSID og du må velge en 2,4 GHz SSID/ESSID. Sørg for at tilgangspunktet/ruteren er innstilt til 2,4 GHz eller 2,4 GHz/5 GHz blandet modus.

TS-03

Trådløst nettverk og sikkerhetsinnstillingen du oppga kan være feil. Bekreft igjen innstillingene for det trådløse nettverket.

Hvis du ikke kjenner denne informasjonen, spør nettverksadministratoren.

TS-04

Metodene for godkjenning/kryptering som brukes av valgt trådløst tilgangspunkt/ruter, støttes ikke av maskinen.

Endre godkjennings- og krypteringsmetodene for det trådløse tilgangspunktet / ruteren. Maskinen støtter følgende godkjenningsmetoder:

• WPA-Personal

TKIP eller AES

• WPA2-Personal

TKIP eller AES

• Åpen

WEP eller Ingen (uten kryptering)

• Delt nøkkel

WEP

Hvis problemet ikke blir løst, kan du ha skrevet inn feil SSID eller nettverksinnstillinger. Bekreft innstillingene for det trådløse nettverket.

TS-05

Sikkerhetsinformasjonen (SSID/nettverksnøkkel) er feil.

Bekreft SSID-en og nettverksnøkkelen.

TS-06

Informasjonen om trådløs sikkerhet (godkjenningsmetode/krypteringsmetode/nettverksnøkkel) er feil.

Bekreft informasjonen om trådløs sikkerhet (godkjenningsmetode/krypteringsmetode/nettverksnøkkel).

TS-07

Maskinen kan ikke finne et WLAN tilgangspunkt/ruter som har WPS aktivert.

Hvis du vil koble til med WPS, må du betjene både maskinen og WLAN-tilgangspunktet/ruteren. Bekreft tilkoblingsmetoden for WPS på WLAN-tilgangspunktet/ruteren og prøv igjen.

Hvis du ikke vet hvordan du betjener WLAN-tilgangspunktet/ruteren via WPS, kan du se i dokumentasjonen som følger med WLAN-tilgangspunktet/ruteren, spørre produsenten av WLAN-tilgangspunktet/ruteren eller høre med nettverksadministratoren.

TS-08

Det er registrert to eller flere WLAN-tilgangspunkt der WPS er aktivert.

• Bekreft at det bare er WLAN-tilgangspunkt/ruter innenfor området der WPS er aktivert, og prøv på nytt.
  • Prøv på nytt etter et par minutter for å unngå forstyrrelser fra andre tilgangspunkter.
image

Slik bekrefter du informasjon om trådløs sikkerhet (SSID/godkjenningsmetode/krypteringsmetode/nettverksnøkkel) for WLAN-tilgangspunktet/ruteren:

1. Standard sikkerhetsinnstillingene kan være oppgitt på en etikett som er festet på WLAN-tilgangspunktet/ruteren. Produsentens navn eller modellnummer på WLAN-tilgangspunktet/ruteren kan også brukes som standard sikkerhetsinnstillinger.
  2. Se dokumentasjonen som fulgte med WLAN-tilgangspunktet/ruteren for informasjon om hvor du finner sikkerhetsinnstillingene.
  • Hvis WLAN-tilgangspunktet/ruteren er satt til ikke å kringkaste SSID-en, oppdages ikke SSID-en automatisk. Du må angi SSID-navnet manuelt.
  • Nettverksnøkkelen kan beskrives også som passordet, sikkerhetsnøkkelen eller krypteringsnøkkelen.

Hvis du ikke kjenner SSID-en og trådløse sikkerhetsinnstillinger for WLAN-tilgangspunktet/ruteren eller hvordan du endrer konfigurasjonen, se dokumentasjonen som fulgte med WLAN-tilgangspunktet/ruteren, spør produsenten av tilgangspunktet/ruteren eller spør Internett-leverandøren eller nettverksadministratoren.