Stille inn dato og klokkeslett med Internett-basert styring

Kontroller at innstillingene for dato, klokkeslett og tidssone er riktig innstilt via Internett-basert styring eller kontrollpanelet slik at maskinens tid samsvarer med tiden som brukes av serveren som utfører pålitelighetskontrollen.
Start med trinn 2 hvis du allerede har et vindu for Internett-basert styring åpent.
  1. Start nettleseren.

Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen eller navnet på utskriftsserveren). For eksempel: https://192.168.1.2

Hvis maskinen ber om et passord, skriver du det inn og klikker på image.

2. Klikk på Administrator-fanen.
  3. Klikk Date&Time (Dato og tid)-menyen i den venstre navigasjonslinjen.
    image
  4. Skriv inn datoen i Date (Dato)-feltene.
  5. Velg enten 12-timersklokke eller 24-timersklokke som Clock Type (Klokketype) (kun tilgjengelig for visse land).
  6. Skriv inn tiden i Time (Tid)-feltene.
  7. Velg tidsforskjellen mellom ditt sted og UTC fra rullegardinlisten Time Zone (Tidssone), for eksempel er tidssonen for Østkysten i USA og Canada UTC-05:00.
  8. Klikk på On (På)-alternativet for Auto Daylight (Automatisk sommertid) for å sette maskinen til å endre tiden automatisk for sommertid. Den vil da automatisk stilles én time frem om våren og én time tilbake om høsten (kun tilgjengelig for visse land).
  9. Klikk på Submit (Send).