Hjem > PhotoCapture Center > Kopiere fotografier fra medier til en datamaskin > Kopiere fotografier fra medier over en lokal forbindelse

Kopiere fotografier fra medier over en lokal forbindelse

Du kan kopiere fotografier fra medier til datamaskinen når den er lokalt tilkoplet (via USB) til maskinen.
  1. Sett inn et minnekort eller et USB Flash-minne i maskinen.
  2. Gjør ett av følgende:
    • (Windows)

Dobbeltklikk på Flyttbar disk-ikonet i Windows Utforsker.

• (Mac)

Dobbeltklikk på Flyttbar disk-ikonet .

image
    Hvis du oppretter et navn for volumetiketten på mediet, så vises dette navnet.
    Filene og mappene på mediet vises på datamaskinskjermen.
  3. Du kan redigere en fil og lagre den på en annen stasjon på datamaskinen.
  4. Avslutt alle programmer som kjører data som er lagret på mediet.
  5. Gjør ett av følgende:
    • (Windows)

I Windows Utforsker kan du høyreklikke på Flyttbar disk-ikonet og velge Løs ut.

• (Mac)

Dra Flyttbar disk-ikonet til Papirkurv-ikonet.

6. Vent til Brother-maskinen ikke lenger bruker lagringsmediet før du fjerner det.
    VIKTIG

IKKE fjern lagringsmediet mens det brukes av Brother-maskinen. Ellers kan mediet eller dataene på mediet bli skadet.

Hvis du fjerner lagringsmediet mens det brukes av Brother-maskinen, må du starte datamaskinen på nytt før du setter inn det samme lagringsmediet i maskinen. Hvis du ikke starter datamaskinen på nytt, kan dataene på mediet bli ødelagt.