Konfigurere Wi-Fi Direct-nettverket manuelt

Hvis den mobile enheten ikke støtter Wi-Fi Direct eller WPS, må du konfigurere et Wi-Fi Direct-nettverk manuelt.
  1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Nettverk]>[Wi-Fi direkte]>[Manuell].
  2. Maskinen viser SSID-navnet og passordet. Gå til innstillingsskjermen for trådløst nettverk på den mobile enheten, velg SSID-navnet og skriv deretter inn passordet.

Hvis den mobile enheten kobler til, viser maskinen [Tilkoblet]. Du har fullført oppsettet av Wi-Fi Direct-nettverket.